Колку Ајфони се потребни да запрат куршум од АК-47? Одговорот е ИЗНЕНАДУВАЧКИ!

Loading...

Многупати досега сте виделе сцена во филм кога мобилен телефон се наоѓа во џеб и на некој чудесен начин му го спасува животот на сопственикот по заскитан куршум.Дали е тоа навистина можно или постои само во филмовите?
Еден човек сакал да го дознае тоа и направил еден необичен експеримент.
Наредил осум различни модели на Ајфони и зел АК-74 во раце.
Што мислите, колку Ајфони се потребни да запрат куршум?
Погледнете во видеото!Дали е тоа навистина можно или постои само во филмовите?
Еден човек сакал да го дознае тоа и направил еден необичен експеримент.
На

loading...