Колку пати до сега сте го гледале „Титаник“? Сега погледнете ги грешките кои не сте ги забележале!

Loading...

Филмот на Џејмс Камерон од 1997 година  освои неколку оскари, ја имаше најомразената песна на сите времиња, предизвика солзи кај нас, и сето тоа со грешки кои не сме ги забележале.Кој работи, тој греши па така бемката ка Кејт Винслет „шета“ од едниот образ на другиот, стаколото на кутијата  од секирата со која Роуз ги сече лисиците на Џејк се појавува и откако ќе се скрши, а сето тоа пред будното око на Џејмс Камерон, чиј одраз се гледа на вратите на салонот.
Сите овие и многу други грешки ги воочиле случајни гледачи.
Другите грешки се однесуваат  на објектот на палубата на бродот, кои настануваат во сцените кога бродот тоне, точно како што се појавуваат и исчезнуваат Трегерите на леонардо Ди Каприо во истата сцена… ПогледнетеКој работи, тој греши па така бемката ка Кејт Винслет „шета“ од едниот образ на другиот, стаколото на кутијата  од секирата со кој

loading...
Loading...