Колку пати во животот ни се случува вистинска љубов?!

Loading...

Тажно, но вистинито – многумина никогаш не ја доживуваат вистинската љубов, а останатите искрено и вистински сакаат само два пати во животот.Тажно, но вистинито – многумина никогаш не ја доживуваат вистинската љубов, а останатите искрено и вистински сакаат само два пати во животот.
Сименс Фестивал Најтс интервјуираше две илјади лица во врска со нивниот љубовен и сексуален живот.
Еден од седум учесници сметаат дека личноста со која моментално се во врска не е „љубовта на нивниот живот“.
Седумдесет и три отсто од испитаниците велат дека стапиле во брак, откако ја пропуштиле вистинската љубов.
Седумнаесет проценти од испитаниците велат дека ја запознале љубовта на нивниот живот додека биле во врска со друг партнер.
Извор: КурирТажно, но вистинито – многумина никогаш не ја доживуваат вистинската љубов, а останатите искрено и вистински сак

loading...
Loading...