КОМИЧНО ВИДЕО: Пијан човек доби добра лекција од едно дете!

Loading...

Дури милон ипол прегледи собра ова видео за само 3 дена. Имено еден пијан Русин се обидува на секој можен начин да помине преку оградата на која не го забележа отворот.Тој упорно се качува и паѓа. Се обидува да се протне преку металните шипки. И тоа трае и трае…
Се до моментот кога едно дете тргнува накај оградата, а потоа поминуа низ отворот.
Погледнете ја оваа комична ситуација на следната страна:

Тој упорно се качува и паѓа. Се обидува да се протне преку металните шипки. И тоа трае и трае…
Се до моментот кога едно дете тргнува нака

loading...
Loading...