Концерт на Александар Тарабунов вечерва на Три круши

Loading...

Oпштина Кисела Вода ги поканува сите љубители на македонската забавна музика вечерва, петок, 08.07.2016,  да дојдат на Три круши, во село Драчево.Со почеток во 20 часот и 30 минути, тука, целовечерен концерт ќе одржи Александар Тарабунов, како дел од случувањата на културното лето “Три круши 2014”. Веќе утре, сабота, за сите љубители на народната музика, во истиот термин, на истата локација, целовечерен концерт ќе одржат Кате и групата “Нели ти реков”.Со почеток во 20 часот и 30 минути, тука, целовечерен концерт ќе одржи Александар Тарабунов, како дел од случувањата на културното лето “Три

loading...