Конечно докажано постоењето на чудовиштето од Лох Нес?- Погледнете!

Loading...

Ејпл апликација која ги прикажува сателитските мапи успеала да направи нешто што веќе многу се обиделе, но не успеале.
Забележана е слика о

loading...
Loading...