Конечно: Galaxy S3 добива Android 4.3

Loading...

За разлика од еден друг производител (кхм, HTC), Samsung покажува дека се грижи и за корисниците со „постари“ телефони. Сопственици на Galaxy S3, очекувајте го апдејтот некаде кон крајот на месецот…Нормално, оваа вест не доаѓа од Samsung, но затоа ни доаѓа од проверен мобилен оператор. На германскиот T-Mobile, по грешка му се „испушти“ информацијата дека Galaxy S3 ќе биде апдејтиран на Android 4.3 верзијата. Ова значи дека телефонот целосно ќе ја прескокне 4.2.2 верзијата и директно ќе оди на најновата.
Повеќе на GSM.MKНормално, оваа вест не доаѓа од Samsung, но затоа ни доаѓа од проверен мобилен оператор. На германскиот T-Mobile, по г

loading...
Loading...