КОНЕЧНО ОТКРИЈА: Еве што е за мажите СОВРШЕНА жена!

Loading...

Секој маж покрај себе сака да има совршена жена со која ќе го помине остатокот од животот. Ние жените не можеме самите да знаеме што е за нив совршена жена, но со нивна помош откривме каква треба да биде таа…Совршената жена не смее да биде предебела. Секој маж покрај себе сака жена која има убаво и згодно тело.
Совршената жена треба да биде самостојна на сите полиња и да не зависи од мажот. Колку и да мислите дека сте му покажале љубов така што постојано сакате да бидете со него бидете сигурни дека тој така само ќе побегне од вас и нема да смета дека сте вистинската за него.
Совршената жена треба да има сопствено мислење и да не се согласува секогаш со она што нејзиниот партнер кажува или прави. Според тоа, изразете го своето мислење без оглед на се.
Мажите сакаат да покажат дека жената може да се потпре на нив кога се финансиите во прашање, но ниту еден маж не сака таа потполно да зависи од него. Понекогаш покажете му дека сте финансиски самостални и дека заедно можете да учествувате во трошоците кои ги носи вашата врска или брак.  Совршената жена не смее да биде предебела. Секој маж покрај себе сака жена која има убаво и згодно тело.
Совршената жена треба да биде само

loading...
Loading...