Корисни совети за незаборавен секс!

Еве неколку совети како да имате подобар секс:  1. Бидете гласни
Кога имате секс, тоа нека биде гласно. Викнете гласно, па нека се искршат и порцеланските чинии. Тоа ќе ве осигура дека партнерот нема да го заборави сексот со вас. За 100 години, може да прашате вашиот сексуален љубовник „ Ти текнува на сексот?“ и тој/таа ќе ти кажат „Да, беше многу гласно тогаш.“
2. Уживајте во сексот, како да ќе добиете награда
Еден од најдобрите начии за добар секс е да уживате толку добро, како да сте добиле некоја награда или трофеј за оствареното. Тогаш ако ве прашаат колку сте биле добри во сексот, ке одговорите: „Па, освоив награда за добар секс, па да те видам, идиоту!“

3. Запалете свеќи околу вашиот кревет
За да ја обележите вашата „соба на сексот“ со сензуален пламен, додека имате секс како господар. За време на сексот, вашиот партнер може да каже: „ Ми се допаѓа ова со свеќите“ и вие ќе одговорите: „ Фала ти, не се многу скапи.“
4. Квалитетно вино
Кој е најпознатиот сексуален пијалок? Тоа е виното, пијалокот на љубовта. Така, ако сакате да имате добар секс, морате да купите некое квалитетно вино. Вие и вашиот партнер можете да се полиете малку со вино и потоа да се лижете еден со друг, со што уште повеќе ќе се возбудите.
5. Бидете мокри
Што е влажност? Влажноста е најсексуалното нешто. Пред да почнете со сексот, замаглете ја бањата и влезете во пареата. Ова ќе направи да не сте премногу влажни, но и не премногу суви. Тогаш вие и вашиот сексуален љубовник може да уживате во сексуалната влага и да полудувате од страст, без да се поставуваат прашања!
 
 1. Бидете гласни
Кога имате секс, тоа нека биде гласно. Викнете гласно, па нека се искршат и порцеланските чинии. Тоа ќе в

Пронајдете не на следниве мрежи: