КОРИСТИТЕ ВИБЕР?- Погледнете што им направи на сите корисници!

Loading...

Популарна апликација за конверзација Viber лансираше надградба за iOS и Android која носи можност за видео повици.Viber 5.0 овозможува на корисниците на мобилни телефони бесплатни видео повици било каде во светот. Новата функција работи меѓу различни платформи, овозможувајќи им на корисниците на Apple уреди да можат да комуницираат со оние кои се на Андроид и обратно.
Меѓу новостите на новата верзија е и брзо да додадете контакти со помош на QR код, а Apple корисници може да забележат некои подобрувања во препраќање на пораки со слики. Верзија за Android доби за возврат освежен дизајн.
Viber има околу 400 милиони корисници ширум светот, а оваа година апликацијата ја купи јапонската компанија Rakuten за 900 милиони долари.Viber 5.0 овозможува на корисниците на мобилни телефони бесплатни видео повици било каде во светот. Новата функција работи меѓу различни платформи,

loading...
Loading...