Кралот на диетите: Ослабел неверојатни 320 килограми за 5 месеци!

Loading...

Ова е кралот на диетите!Халид Бин Монсен Схари има само 20 години.
Она што е неверојатно е неговата тежина. Имено, тој имал неверојатни 610 колограми. 
Морал да се подвргне на строги операции и строги диети. Од дома морале да го изнесуваат со дигалка.
Погледнете го неверојатното видео!

 
Халид Бин Монсен Схари има само 20 години.
Она што е неверојатно е неговата тежина. Имено, тој имал неверојатни 610 коло

loading...
Loading...