Kралот на поп музиката бил хомосексуалец?

Loading...

Скот Торсон тврди- шест години бев во врска со Мајкл Џексон…
Имено, 54- годишниот Скот  е поранешното момче на пијанистот Валентино Лајбрес кој често се дружел со Мајкл Џексон.
Притоа, тие се зближиле на крајот на 70-тите после една од операциите на пејачот , изјавил Скот.
Toj вели дека Мајкл Џексон се опоравувал на приватниот имот на пијанистот во Палм Спрингс.  Торсон го посетил во собата, Мајкл го повикал  во кревет.
– Ја заклучив вратата од собата, па се бакнувавме и се милувавме цел еден час и тогаш започна нашата врска.
– Мајкл беше дарежлив и ми купуваше скапи подароци – изјави Торсон.
Во врска бевме шест години и сето тоа го криевме, вели Скот.Скот Торсон тврди- шест години бев во врска со Мајкл Џексон…
Имено, 54- годишни

loading...
Loading...