КРВАВ ПОХОД: Вознемирувачки фотографии од масакрот во училиште во Пешевар го обиколија светот

Седум Талибанци оставиле зад себе крвави училници и преку стотина тела на деца помлади од 15 години. Секаде наоколу се наоѓале искинати тетратки, п

Пронајдете не на следниве мрежи: