Крвава кафанска тепачка: Седеше и пиеше, потоа околу него се експлодира, а тој…

Loading...

Ова можеби за нас е ненормално, но она што ќе го видите на снимката е еден најобичен ден во Русија.Кафанска тепачка на руски начин, има ли нешто подобро? Момчето од снимката само седеше, пиеше пиво и си ја гледаше својата работа, се додека во кафаната не влезе група агресивни луѓе и започна крвничка тепачка со гостите од соседната маса.
Реакцијата на непознатиот Русин е сосема неверојатна. Останатите гости побегнаа во истиот момент, а тој само продолжи да си седи на столчето, незаинтересиран за случувањата околу себе. Дали дечкото е неверојатно храбар, или можеби е луд? Заклучете сами!
Кафанска тепачка на руски начин, има ли нешто подобро? Момчето од снимката само седеше, пиеше пиво и си ја гледаше својата работа, се додека во каф

loading...