КРВАВО УБИСТВО: Две годишно бебе ја убило мајка си во супермаркет

Двегодишно дете случајно ја усмртило мајка си пукајќи со пиштол за време на пазарење во супер маркет.Двегодишно дете случајно ја усмртило мајка си пукајќи со пиштол за време на пазарењето во супер макет во Америка во градот Хајден.
До трагедијата дошло кога момчето кое седело во количка за купување, почнало да претура по ташната на својата мајка и случајно испукал еден куршум од пиштол.
Убиената Вероника Ратлиџ (29), која била на пазарење во локалниот „Волмарт“ со своите 4 деца, имала дозвола за носење оружје.
„Во прашање е трагична несреќа“ – сопшти полицијата.
Децата се префрлени кај роднините, а нивниот татко не бил присутен во моментот на трагедијата. Хајден е конзервативно градче од 9000 жители.
Во државата Ајдахо е дозволено носење оружје со дозвола. Забрането е единствено носење оружје во спална соба и во простории кои се предвидени за масовни собири. Двегодишно дете случајно ја усмртило мајка си пукајќи со пиштол за време на пазарењето во супер макет во Америка во градот Хајден.
До траге

Пронајдете не на следниве мрежи: