Кучето го зграпчи малото пиле со забите а потоа направи НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО!

Ова куче згогледа мало пиленце пред неговата куќичка каде се одмара. Тргна кон него го зграби со забите и…Направи нешто сосема неочекувано и неверојатно!
Ова е доказ дека љубовта не познава граници. Ова куче е доста пријателски настроено дури и кон другите врсти на животни.
Кога ќе почнете да го гледате видеото на прв поглед ќе помислите дека нешто лошо ќе му направи но по неколку секунди ќе останете без текст.
Погледнете…

 
Направи нешто сосема неочекувано и неверојатно!
Ова е доказ дека љубовта не познава граници. Ова куче е доста пријателски настроено дури и

Пронајдете не на следниве мрежи: