Кучиња го претчувствуваат земјотресот

Loading...

Во Пекинг, една сеизмолошка агенција одгледува кучиња, кои чудо се однесуваат кога треба да има земјотрес, понегогаш и десет дена однапред, рече претставник од агенцијата. Агенцијата одгледува кучиња по барање нс локалните власти, како и кокошки и патки, кои исто така можат да предвидат земјотреси. Соседите на агенцијата се вознемирени од лаењето на кучињата посебно навечер.
 
 Во Пекинг, една сеизмолошка агенција одгледува кучиња, кои чудо се однесуваат кога треба да има земјотрес, понегогаш и

loading...
Loading...