Кучињата можат да откријат рак! Погледнете како го прават тоа!

Не за џабе се вели дека кучето е најдобар пријател на човекот, бидејќи тоа може да ви го спаси животот!Веќе е познато дека кучињата можат да откријат рак и друго сериозни болести. Научниците успеале да докажат дека тоа е можно.
Постојат посебно тренирани кучиња, кои со помош на мирисот можат да да реагираат и на многу мала концентрација на мирис која ја предизвикува болеста.
Погледнете:Веќе е познато дека кучињата можат да откријат рак и друго сериозни болести. Научниците успеале да докажат дека тоа е можно.
Постојат посеб

Пронајдете не на следниве мрежи: