Купил половен автомобил. Но, почекајте да видите ШТО пронашол во вратата!

Што барате од продавачот кога купувате половен автомобил? – Одговорот зависи од поединечните желби на секој купувач.Повеќето луѓе даваат приоритет на сигурноста, километражата и цената, додека други обрнуваат внимание на дизајнот и бојата.
Некои луѓе инсистираат да купат нови автомобили, додека други одат на оваа варијанта.
Овој човек, кој сакал да остане анонимен, купил половен автомобил на аукција на запленети автомобили.

Не му паднало на памет дека би можел да пронајде нешто во возилото…
Погледнете го видеото и споделете со пријателите: 
Kupio polovan automobil i pronašao hrpu novca by playchannelПовеќето луѓе даваат приоритет на сигурноста, километражата и цената, додека други обрнуваат внимание на дизајнот и бојата.
Некои луѓе инси

Пронајдете не на следниве мрежи: