Ладнокрвно застрелан сопственик на менувачница

Разбојник додека ограбувал менувачница во сопственост на еден брачен пар од Нови Сад, го застрелал во глава сопственикот на менувачницата. Според информациите на полицијата во Нови Сад, менувачницата била оограбена од тројца непознати разбојници. 
„Маскираните разбојници ги опколија. Жената ја испрскаа со некој спреј по лицето и ја легнаа на земја. Истото се обидоа да го направат со мажот, но тој извлече пиштол и почна да пука. Погоди еден од напаѓачите во глава и нога“, вели сведок на настанот.  
Другите двајца побегнале, а ранетиот „колега“ го оставиле на улицата. Тој потоа бил пренесен во Ургентен центар.Според информациите на полицијата во Нови Сад, менувачницата била оограбена од тројца непознати разбојници. 
„Маскираните разбој

Пронајдете не на следниве мрежи: