Лајни Спирс открила се за сексуалниот живот на својата ќерка Бритни

Loading...

Поп пејачката Бритни Спирс повеќе пати во младоста истакнала дека сака да биде девица до бракот, но веќе од врската со Џастин Тимберлејк  од тинејџерските денови не успеа во тоа.Но за работата да биде полоша за пејачката, нејзината мајка неодамна објавила книга во која открила дека нејзината ќерка била  немирна и пред Џастин.
Таа во книгата открива дека Бритни ја изгубила невиноста уште на 14 години и тоа со ичрач на американски фудбал во средно училиште.
Овој пат Лајни Спирс дополнително ја оцрнила својата ќерка, која и претходно  немаше баш  добра репутација.Но за работата да биде полоша за пејачката, нејзината мајка неодамна објавила книга во која открила дека нејзината ќерка била  немирна и пред

loading...
Loading...