Лав, мечка и тигар. Неразделни пријатели!

Loading...

Мечката Блу, лавот Лео и тигарот Шир Кан се неразделни пријатели, кои живеат заедно во прифатилиште за животни цели 15 години!Тие имале само неколку месеци кога ги пронашла полицијата за време на претрес во куќа, во Атланта, Џорџија во 2001 година. Животните биле слаби и изгладнети, затворени во кафез во подрум.
Од тогаш живеат во прифатилиште за животни и се здрави и среќни.
Заедничкиот живот ги направил најдобри пријатели. Чуварите велат дека се неразделни. Цело време се заедно и си играат.
Погледнете ги, ќе ви го разубават денот!Тие имале само неколку месеци кога ги пронашла полицијата за време на претрес во куќа, во Атланта, Џорџија во 2001 година. Животните биле слаби и и

loading...
Loading...