Лажела дека е малолетна за да има секс со 14-годишно момче!

Наоми Диксон(31) лажела дека има 17 години за уште на првиот состанок со 14-годишното момче да има осум пати секс.Откако го запознала момето на една забава таа се претставила дека има 17 години. Имено, девојката била опседната со малолетници. 
Уште на првиот состанок имала осум пати секс со момчето. Работите почнале да излегуваат од контрола кога таа ги истетовирала неговите иницијали на својата рака, потоа започнала да го заклучува и да не му дава да си оди.
Бидејќи се исплашил, тој решил да им се пожали на родителите. Тие го пријавиле случајот во полиција. Таа прво изјавила дека мислела дека момчето има 18 години, а потоа признала се.
Девојката во моментот се наоѓа во затвор.Откако го запознала момето на една забава таа се претставила дека има 17 години. Имено, девојката била опседната со ма

Loading...