Лажовите Џабир, Гериз и Ацо дува-на-полноќ

Loading...

Мој добар пријател ми предочи нешто што цел ден се мота по социјалните мрежи и веб порталите.Очајните лузери, одвратните чирови за кои единствено решение е бетонска плоча, Џабир Дерала, Ацо Кабранов, Бранко Героски цел ден држат наслови чија поента ја нема во текстовите. Насловот е „На дел од политичарите им порачав да си обзбедат добри адвокати“ (https://plusinfo.mk/vest/89300/vajgl-na-del-od-politicarite-im-poracav-da-si-obezbedat-dobri-advokati), ама во текстот и во изјавата на Вајгл такво нешто нема!!! Не изјавил човекот таква работа, ама текстот има таков наслов. Очајници, ејјјј…
Потоа, во поднасловот пишува „Тоа што некои од политичките партии сè уште не почнале да се подготвуваат за политичка кампања, само значи дека ќе загубат на избори, вели Вајгл“. И ова во текстот го нема. Уште помалку дека било кој од странците зборел нешто за партија која не отпочнала кампања. Но, во текстот се гледа дека  НВО Цивил, онаа на Џабир пијаницата, всушност дале таква информација и донеле таков заклучок.
Толку лажење, спинување, извитоперување испорачаа, а резултат кај народот не добија. Лузери.
Па после се чудат што на Чом пазарџиите на Буљаковец не му продаваат од своите производи, што Геро го бркаат од кафани, што на Џабир децата си имаат проблем со другарчињата во школо…
Извор: ДудинкаОчајните лузери, одвратните чирови за кои единствено решение е бетонска плоча, Џабир Дерала, Ацо Кабранов, Бранко Героски цел ден држат наслови чиј

loading...