ЛДП сателит партијата на СДСМ, не сака или не може да разбере!

Loading...

ЛДП сателит партијата на СДСМ, не сака или не може да разбере! Веќе трет ден по ред даваме одговор на нивното прашање.Повторуваме дека просторот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола е стекнат по легален крајно транспарентен процес во согласност со законските нормативи, по пат на членарина и донации.Но сепак разбирливо е тоа што за вас ова е голема непозната работа. Не сте навикнати работите кои ги поседувате да ги секнувате по нормален легален пат, туку на зграбување на имоти, огромни наследства и некрофилистичка политика со обид за дискредитација на се што е чесно и правилно стекнато.Затоа што за разлика од Вашите колаициони партнери кои имаат огромни имоти наследени од Сојузот на комунистите на Македонија стекнати со потта на сите граѓани, ВМРО-ДПМНЕ во Битола немаше ни метар свој простор за работа.На крај би ве посоветувле, наместо да ја залажувате битолската јавност дека нешто работите и се грижите за нив со вашите пресови, да ги искористите вашите ресурси и простор за работа и програма од која граѓаните ќе бидат некое добро.Изјави: Елена Трајчевска – Советник во советот на Општина Битола од редовите на ВМРОДПМНЕ БитолаПовторуваме дека просторот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола е стекнат по легален крајно транспарентен процес во согласност со законските нормативи, по пат н

loading...