ЛЕЈДИ ГАГА: Ние НЕ КОМУНИЦИРАМЕ меѓусебно!

Стефани Џоан Анџелина Германота, односно Лејди Гага важи за една од најуникатните личности во музичката индустрија. Американската поп пејачка и текстописец, изминатата сабота го посети Јеил Центарот за емоционална интелигенција, каде беше дел од отворената дискусија во врска со емоционалното здравје на Самитот за емоционална револуција, во соработка со нејзината фондација „Born This Way Foundation“.Таа говореше искрено за животот како славна личност, нејзината борба со депресијата, како и за модерното општество кое денес не` опкружува. Проследете ја целосно пораката на Лејди Гага. Таа говореше искрено за животот како славна личност, нејзината борба со депресијата, како и за модерното општество кое денес не` опкружува. Прослед

Пронајдете не на следниве мрежи: