ЛЕТО ВО ЧАША: Освежете се со овој безалкохолен освежителен коктел!

Денеска ви претставуваме еден освежителен безалкохолен коктел. Тој се состои од природни состојки што ќе ви го разладат телото и умот, а со тоа ќе ви донесат комплетна свежина.За да го подготвите овој коктел ќе ви бидат потребни следните состојки:
40 мл сок  ананас
40 мл сок  портокал
40 мл сок од црвен портокал
10 мл гренадин сируп
неколку коцки мраз
Уживајте во овошната свежина на овој безалкохолен пијалак и откако ќе го направите дури и домот ќе ви мириса на лето. Ако немаме услови за одмор тоа не значи дека не можеме да отидеме на плажа во мислите.За да го подготвите овој коктел ќе ви бидат потребни следните состојки:
40 мл сок  ананас
40 мл сок &

Пронајдете не на следниве мрежи: