Анкета на Пулс24 на Фејсбук. Повелете гласајте

Loading...
Сакаме да направиме и наша анкета. Што мислите кој ПОДОБРО ЈА ПРЕТСТАВУВА ОПОЗИЦИЈАТА?
Споделете да имаме што поголем опфат и појасна слика.

Инаку Пулс24 не учествува во кампањата нити во распределбата на државните средства веќе неколку изборни циклуси што сметаме дека ни дава право да коментираме се, како што мислиме – не зависиме од никој, што не е случај со 90 проценти од порталите кое ве хранат со ПРОПАГАНДА а не ИНФОРМАЦИИ.

191 портал се пријавил да земе пари од кампањата на партиите а ќе биде платен од државни пари

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...