Лидија Димова „оргазмира“ во Собрание додека се дискутира за загинати луѓе!

Нема крај на некрофилската среќа кај пратениците на опозицијата кои бараа свикување на итна Седница на која ќе можат да ја искористат трагедијата на луѓето и семејствата кои ги загубија нивните најблиски, и врз нивниот грб да печалат политички поени, пренесува Инфомакс- Крв сте дојдени да цицате… – со право ќе изјави Илија Димовски за време на седницата, а гледајќи ги овие кадри ќе ви стане јасно зошто опозицијата „пет пари“ не дава за загинатите, за унесреќеите, за оние кои останаа без својот дом, туку од секоја трагедија тие се обидуваат да се наметнат како некој фактор, инаку ќе бидат надвор од „играта“ заборавени на некое буниште.
Како што можете да видите по реакцијата на Димова, опозициските пратеници не можат да ја контролираат среќата, некрофилското задоволство кое им се пружи на оваа седница, каде секоја секунда се користи за празни обвинувања кон владата и барања кои немаат врска со помош за поплавените.

Ваков испад Димова имаше и пред неколку месеци, кога со својата посериозна телесна тежина реши да скока врз предизборната програма на ВМРО-ДПМНЕ за време на комисиска расправа, предизвикувајќи паника кај останатите пратеници од евентуални афтершокови кои се закануваа на статиката на собранието, како и поради афтершоковите во психолошката состојба на Димова…никој не знае што може следно да и текне.
– Крв сте дојдени да цицате… – со право ќе изјави Илија Димовски за време на седницата, а гледајќи ги овие кадри ќе ви стане јасно зош

Пронајдете не на следниве мрежи: