Љубоморна девојка ја убила својата сестра, ја избодела дури 40 пати и…

Елисавета Дубровина (19) е обвинета за тешко убиство на две години помладата сестра Стефанија, која во рускиот Санкт Петербург била позната во модните кругови.Таа ја убила својата сестра, ја избодела 40 пати, а потоа ѝ ги извадила очите.
Бруталното убиство се случило на 24 февруари во станот на 42-годишен непознат маж, каде Стефанија била избодена 40 пати.
Телото ѝ било целосно растргнато, а нејзината сестра Елисавета ѝ ги ископала очите и ѝ ги отсекла ушите. Полицијата соопштила дека Елисавета за време на злосторството била на тешки дроги и во моментов се наоѓа во притвор.
Во ноќта кога е убиена, се фотографирала гола и фотографиите ги споделила на најпознатата руска социјална мрежа „ВКонтакте“ вечерта пред да биде убиена.
Руската јавност е згрозена од ова злосторство.Таа ја убила својата сестра, ја избодела 40 пати, а потоа ѝ ги извадила очите.
Бруталното убиство се случило на 24 февруари во станот на 42

Пронајдете не на следниве мрежи: