Љубовна приказна на еден македонски фудбалер како од филмовите

Loading...

Охриѓанецот Дејан Лескароски, дел од фудбалскиот тим „Пелистер“ ја овековечи својата љубов со сограѓанката Ивана. За специјалната интернет страница засвадби „Во бело“, Ивана ја раскажа судбоносната средба помеѓу нив двајца.„Се викам Ивана а, мојот сопруг се вика Дејан Лескаровски. Нашата љубовна приказна започна на 1-06-2010 година. Се запознавме на мошне чуден начин. Мојот сопруг е професионален фудбалер и за време на сеззонската пауза си беше дојден во Охрид. Но како спортист тој редовно ја одржуваше својата кондиција со трчање, а исто и јас. И како што бива во приказните, еден ден трчајќи по истата патека, јас се сопнав и паднав врз него. И така се започна, од тој ден ние сме две во едно. Функционираме совршено, а јас сум негов најголем фан на сите утакмици“,  вели Ивана.

Како што раскажува таа на нивната звадба ималон 400 гости и самиот настан бил модерен и традиционален, за што сведочат и самите фотографии. 
 „Се викам Ивана а, мојот сопруг се вика Дејан Лескаровски. Нашата љубовна приказна започна на 1-06-2010 година. Се запознавме на мошне чуден

loading...
Loading...