Луда венчавка: Наместо да каже ДА, тој направи нешто сосема неочекувано…

Loading...

Луда венчавка!Очигледно младоженецот не е многу среќен поради венчавката.
Токму во моментот кога сите очекуваа тој да каже „Да“ се случи нешто сосема неочекувано.
За што станува збор погледнете на видеото.

 
Очигледно младоженецот не е многу среќен поради венчавката.
Токму во моментот кога сите очекуваа тој да каже „Да“ се случи нешт

loading...
Loading...