Луксуз и уживање во наркотици: Еве како Никола Димитров одработува за странците!

Loading...

Вечно незадоволниот, лаком за власт и единствен пример каде што татко и син биле амбасадори во ист период, истрошената политичка кукла Никола Димитров, со ваквата психолошка особина е особено поволен одново и одново биде искористуван од разни странски интересни групи, иако неговата употребна вредност опаѓа со секое негово искористување.Човекот на кој што единствена психолошка особина му е алчност за власт и за тоа е спремен да го продаде својот интегритет на луѓе кои го искористуваат како презерватив, вчера се јави со реакција на одлуката на уставниот суд. Не дека неговата реакција е многу важна за македонската јавност, но би сакале со овој текст да го разобличиме „ликот и делото“ на Никола Димитров, син на Ратка Димитрова.
Имено, Никола Димитров е истрошена политичка фигура која што живее со комплекс на пониска вредност и оваа болест се обидува да ја излечи преку алчноста за власт и потребата да биде цетар на внимание. Затоа тој е лесно подложен и искористуван од разни странски интересни групи, од кои како што дознавамеод сигурни извори на Никола Димитров му бил доделен луксузен стан во Холандија.
Во последно време дознаваме дека и неговите странски покровители, почнуваат да се откажуваат од неговите „услуги“, бидејќи Никола Димитров почнал да се оддава на разни пороци вклучувајќи и наркотици. За таквите задоволства, сѐ уште го негува пријателството со Борјан Јовановски, со кого ја споделуваат страста кон хашишот и марихуаната, но и други опијати. Ваквите „страсни“ дружби, се случувале секогаш кога едниот на другиот ќе му дојде на посета.
Со сиот овој багаж, Никола Димитров е лесна цел на странските служби и воопшшто не треба да не зачудува тоа што тие повторно го притискаат копчето од далечинскиот управувач, преку кој го диригираат Димитров за одново да почне со лаги и клевети насочени кон ВМРО-ДПМНЕ.
Извор: ИнфомаксЧовекот на кој што единствена психолошка особина му е алчност за власт и за тоа е спремен да го продаде својот интегритет на луѓе кои го искористув

loading...
Loading...