Мачка со кучешки размислувања: Подобро изведува трикови од ротвајлерите!

Запознајте ги овие три ротвајлери кои ќе ве воодушеват со својата послушност и знаење. Добро, не се баш три, со оглед на фактот дека едниот од нив е мачка со сериозни проблеми со идентитетот.Дидга е главен лик во видеото, со оглед на тоа дека им се противи на законите што наложуваат што значи да се биде мачка.
Не, Дидга нема да ја видите како си игра со клопче волна или како мирно преде некаде каде што ѝ е топло.
Наместо тоа, таа им одржува лекции на нејзините браќа ротвајлери како правилно треба да изведуваат трикови.
Погледнете и проценете сами:Дидга е главен лик во видеото, со оглед на тоа дека им се противи на законите што наложуваат што значи да се биде мачка.
Не, Дидга нема да

Пронајдете не на следниве мрежи: