Мадона доби забрана за влез во кино салите!

Loading...

Мадона предизвика скандал на премиерата на „12 Years Of Slave“. Токму затоа синџирот на американски кина и забрани влез.Пејачката во текот на филмот непрекинато испраќала пораки од својот Блекбери, а кога една жена ја предупредила на нејзиното однесување,  и се обратила : „Морам поради работа“.
Портпаролот на синџирот The Alamo Drafthous изјави дека Мадона ќе ја пуштат во нивните кина дури тогаш кога ќе „се извини на сите љубители на филмската уметност“.
Инаку, споменатиот скандал се случил во текот на проекцијата „12 Years Of Slave“ на Њујорк Филм Фестивал.
КурирПејачката во текот на филмот непрекинато испраќала пораки од својот Блекбери, а кога една жена ја предупредила на нејзиното однесување,  и се

loading...
Loading...