МАЕСТРАЛНО: Погледнете што може да направи оваа девојка со велосипед!

Loading...

За Словакињата Никол Фрибортова, најверојатно никогаш не сте слушнале. Кога ќе видите што прави, ќе останете без текст!Дваесет и две годишната Фрибортова е еден од најдобрите возачи на велосипед во слободен стил на светот, или попрецизно – уметнички велосипедизам.
Тоа што оваа девојка може да го направи со велосипед, наједноставно речено, е неверојатно!
Погледнете што умее да прави:Дваесет и две годишната Фрибортова е еден од најдобрите возачи на велосипед во слободен стил на светот, или попрецизно – уметнички велосипедизам.

loading...
Loading...