МАГИЈА ВО СТЕБЛО: Со моторна пила пресече старо дрво, а тоа што се случи подоцна никој не го очекуваше

Општо е познато дека кога ќе „исечете“ дрво, тоа останува на земја. Но, во овој случај тоа не се случи…Кога пријател на извесниот Паул Фирбас одлучил со моторна пила да исече едно старо и големо дрво кое се наоѓало во неговиот двор, не ни сонувал дека тоа ќе му претставува голем проблем.
 Општо е познато дека кога ќе „исечете“ дрво, тоа останува на земја. Но, во овој случај тоа не се случи…
Дали е во прашање некој вид на магија или само трик, не е познато, но кога човекот го пресече другиот дел од дрвото се случи нешто што никој не го очекуваше. 
Погледнете го видеото на следната страна:

Кога пријател на извесниот Паул Фирбас одлучил со моторна пила да исече едно старо и големо дрво кое се наоѓало во неговиот двор, не ни сонувал дек

Пронајдете не на следниве мрежи: