Маја Николиќ, го сака половиот орган на Славко Лабовиќ

Loading...

Еве што кажа, за медиумите Славко Лабовиќ, по излегувањето од куќата на Големиот Брат
Не го дочека крајот, но му беше драго што беше дел од Големиот Брат.
Славко Лабовиќ не се кае что бил во куќата на Големиот Брат. Глумецот кој години живее во Копенхаген, стекна ново пријателство со Драгутин Топиќ, а и интересно познанство со Маја Николиќ, со која нон стоп беше во расправии. Тој смета дека таа е голем талент, но незнае да се однесува.
– Признавам дека ми се помешани чувствата по напуштањето на куќата. Сакам борба, али повеќе го засакав нормалниот живот. Не се каам што сум прифатил секаков предизвик, а можеби е и подобро што сум ја напуштил куќата.
На прашањето дека имал чуден однос со Маја Николиќ, која ти пееше од утро до мрак, тој одговорил
– Јас сум исто така музикален и сакам да слушам некој кој знае да пее. Таа жена е сјаен изведувач и ми беше драго да се запознаеме од таа старана. Нормално како и сите останати станари, ме иритираше нејзиното насилно пеење, но нема врска, таа тоа го правеше намерно да нервира други луѓе.
Како го коментираш тоа што денови збореше за твојот полов орган?
– Јас се обидував да воспоставам човечки односи и да не се мразиме. Не сум сакал да ја газам и понижувам, а ја имав во рака. Како за мојот пенис. Морав да ја прашам, со обзир дека стално ги спомнуваше своите синови, мајка и дедо Вулет, како ќе ги погледне во очи кога често збори за мојот полов орган. Но добро, така требало да биде.
Те обвинуваше, откако ја остави поради задачата која ви беше дадена. По што е Венди подобра од неа, па ја избра?
– Маја го заслужи тоа што го направив и нема причина да се каам. Зошто да се кае човек со она што се носи?! Морав да ја ставан на место за да свати некои работи кои машките ги сакаат. Бев многу упорен.
Стално збореше дека ја сакаш својата сопруга, а не гледам да носиш бурма.
–        Немојте со приватни прашања. Тоа нескам да го коментирам.
Мислиш ли дека Ава е стварно заљубена во Жељко или е тоа нејзина тактика?
–        -Каква црна заљубеност! Се е тоа најзина вешта тактика да повлече внимание кон себе, али секоја чест добро и оди. Еве што кажа, за медиумите Славко Лабовиќ, по излегувањето од куќата на Големиот Брат

loading...
Loading...