Мајк Тајсон: „Бред Пит издрогиран ме молеше да не го тепам“

Loading...

Во јавноста е добро познато дека поранешниот боксерски шампион Мајк Тајсон го фатил Бред Пит во кревет со неговата поранешна жена, а сега боксерот открива нова тајна околу целата таа ситуација.Боксерскиот шампион вели дека Бред Пит под дејство на дрога го молел да не го удри, откако пред 20 години беше фатен во кревет со Робин Гивенс, поранешната сопруга на Тајсон.
– Кога ме виде, пребледе. Можеше јасно да се види дека е под дејство на дрога и почна да ме моли да не го удирам – вели поранешниот шампион.

Боксерот беше во брак со Робин само една година, од  1988 до 1989 година, а потоа таа кратко се забавуваше со актерот, пред тој да ја замени за Џенифер Анистон.Боксерскиот шампион вели дека Бред Пит под дејство на дрога го молел да не го удри, откако пред 20 години беше фатен во кревет со Робин Гивенс, пор

loading...
Loading...