Мајка го усмрти синот заедно со љубовникот: Неговиот татко ГИ ТРОГНА присутните со говорот на погребот!

Малиот Мухамед е убиен само еден месец пред да ја наполни својата трета година, а биолошкиот татко Даниел на кого му било забрането да го види уште од раѓање, бил шокиран кога слушнал што се случило.Заидах (46) и Заини Јамари (46) го убиле детето Мухамед бидејќи не сакал да доручкува.
Мајката и нејзиното момче најпрвин го малтретирале и мачеле, па потоа го усмртиле.
Таткото лично го погребал, а неговите зборови погодија многумина од присутните.
„Немав прилика да те запознаам жив. Единствен начин беше овој, твоето безживотно тело да го држам во раце“ – рекол Даниел.Заидах (46) и Заини Јамари (46) го убиле детето Мухамед бидејќи не сакал да доручкува.
Мајката и нејзиното момче најпрвин го малтретирале и

Пронајдете не на следниве мрежи: