Мајка монструм го фрлила бебето од петти кат. Ќе ве запрепасти причината!

Тинејџерка од Кина го фрлила синот од петти кат од семејната зграда веднаш по раѓањето, но за среќа бебето преживеало.Еден станар случајно се нашол во близина по падот на детето. Тој го нашол и веднаш повикал полиција.
Инаку мајката Зен, која им 15 години, веднаш беше уапсена.
„Мојот партнер беше незаинтересиран и не му беше гајле за мене и за детето. Постојано ми зборуваше да не го задржам“ – се правдала Зен.Еден станар случајно се нашол во близина по падот на детето. Тој го нашол и веднаш повикал полиција.
Инаку мајката Зен, која им 15 години,

Пронајдете не на следниве мрежи: