МАЈКА МОНСТРУМ повикувала педофили да ја силуваат нејзината ќерка, додека…

Мајка (35), е осудена на 26 години затворска казна бидејќи поставувала реклами на интернет повикувајќи луѓе да ја силуваат нејзината шестгодишна ќерка.Таа на интернет барала перверзни лица кои би можеле да ѝ платат, а потоа да дојдат во нивниот дом и сексуално да ја злоупотребат нејзината ќерка.
Кога полицајците ја пребарале куќата, пронашле експлицитни фотографии и снимки на кои се гледа како човек сексуално го злоупотребува девојчето додека мајката гледа.
Судот во Вашингтон ја прогласи за виновна за повеќе од 10 сексуални злосторства, вклучувајќи силување и злоупотребување.
Мајката не е именувана во јавност, поради безбедност на девојчето и откривање на нејзиниот идентитет.
Нејзиниот 57-годишен маж е осуден на 27 години затвор поради силување на дете од прв степен, што се случило во јуни минатата година.
Девојчето и нејзиниот помал брат се во надлежност на социјалните служби.

Пронајдете не на следниве мрежи: