Мајка му го фатила како ја напаѓа полицијата во нереди, а потоа следела казна

Една телевизиска екипа во САД забележала необичен момент и ја снимила мајкта како му удира шамар на синот кого го затекнала во нереди во Бостон.Видото покажува бесна жена како за врат го фаќа  синот со фантомка и почнува да го тепа и да го турка од насилните сцени во кои учествувал.
Во Америка е прогласена вонредна состојба откако илјадници луѓе излегле на улица поради смртта на Афроамериканци.Видото покажува бесна жена како за врат го фаќа  синот со фантомка и почнува да го тепа и да го турка од насилните сцени во кои учествувал.

Пронајдете не на следниве мрежи: