Мајка му на Џастин Бибер била силувана на 17 години

Loading...

Овие детали од животот Џастин Бибер не сте ги знаеле до сега. Неговата мајка немала воопшто лесен живот, таа била силувана на 17 години, но решила да не го абортира детето, туку да го роди.Пети Мелер сега има 23-годишен син кој е светска ѕвезда.
Таа била силувана, почувствувала срам, вина, не сакала да излегува, се обидела и да се самоубие.
Сепак, се решила да го роди детето, а после долги години среќата и се насмевнува откако решила да го роди синот.
 Пети Мелер сега има 23-годишен син кој е светска ѕвезда.
Таа била силувана, почувствувала срам, вина, не сакала да излегува, с

loading...