Мајка си го прегазила својот 3-годишен син, додека го паркирала автомобилот

Тригодишно дете трагично настрада кога неговаа мајка го прегази обидувајќи се да го паркира автомобилот во дворот.Инцидентот се случил во британскиот град Норфолк. Момчето си играло со својата 6-годишна сестра кога мајката налетала со автомобилот на него обидувајќи се да се паркира во дворот.
Несреќното момче таткото веднаш го сместил во автомобилот за да го однесе до најблиската болница, но лекарите не успеале да се изборат за неговиот живот. Момчето му подлегнало на повредите.  Инцидентот се случил во британскиот град Норфолк. Момчето си играло со својата 6-годишна сестра кога мајката налетала со автомобилот на него обидув

Пронајдете не на следниве мрежи: