Мајка забременила од 11-годишно дете

Мајка на возраст од 36 години забременила од 11-годишно момче кое било другар со нејзиното дете. 
Овој неверојатен феномен се случил во Нов Зеланд при што се покрена прашањето во јавноста зошто жената не може да биде обвинета за силување. 
Официјалните лица истакнаа дека овој случај на детско злоставување укажал на недостаток на внимание врз ваквите жени.
Овој случај покрена и ревизија на законот, според кој силувањето се однесува само на машки престапници. Новозеландскиот министер за правосудство, Џудит Колинс најави покренување на истрага.
Жената и момчето, чии имиња не се објавени живеат во областа Окланд на Северниот остров.
 Мајка на возраст од 36 години забременила од 11-годишно момче кое било другар со нејзиното дете. 

Пронајдете не на следниве мрежи: