Мајката на Аднан не дочека да ја запознае снаата- починала само неколку…

Loading...

Аднан Бабајиќ во неделата го кажа своето судбоносно „ДА“ со својата избраничка Лејла Шовшиќ.Свадбата поминала само во кругот на најблиските без посебна прослава бидејќи десет дена претходно починала мајката на Аднан-Улфета.
– Тешко ми е за тоа да зборувам. Емоциите ми се измешани. Среќен сум, но и тажен во исто време. Најтешко ми паѓа тоа што мајка ми немаше прилика да ја запознае Лејла. Таа почина во петокот, а мојата сопруга од Америка слета следниот ден. Многу ми е жал што на венчавката не беше и мојот татко кој живее во Германија, а кој се разведе од мојата мајка пред 13 години. Лејла ми е голема подршка во овој тежок период од животот“, искрено раскажува Аднан.Свадбата поминала само во кругот на најблиските без посебна прослава бидејќи десет дена претходно починала мајката на Аднан-Улфета.
– Тешко

loading...
Loading...