Мајката на малечкиот шимпанзо починала и тој останал сосема сам. Тогаш, се случи чудо!

Кога мајката на овој малечок шимпанзо починала, еден од вработените во зоолошката градина одлучил да го земе дома.Тој не можел ни да претпостави што ќе се случи во иднина.
Дома, тој имал куче и неколку малечки кученца, а кучето го прифати шимпанзото како да е негово дете.
Животните можат да бидат толку прекрасни…
Погледнете го видеото:
Pas i Cimpanza by playchannelТој не можел ни да претпостави што ќе се случи во иднина.
Дома, тој имал куче и неколку малечки кученца, а кучето го прифати шимпанзото как

Пронајдете не на следниве мрежи: