МАЈКАТА ВО ЈАВНОСТ ПУШТИЛА ШОКАНТНА СНИМКА НА КОЈА СЕ ГЛЕДА КАКО УМИРА НЕЈЗИНИОТ СИН:Сакаше брзо возење…

Loading...

МАЈКАТА ВО ЈАВНОСТ ПУШТИЛА ШОКАНТНА СНИМКА НА КОЈА СЕ ГЛЕДА КАКО УМИРА НЕЈЗИНИОТ СИН….Видео снимката од камерата која била прикачена на кацигата на Дејвид Холмс, моторџијата кој почина  во јуни е објавена на интернер. 
И тоа снимката ја објавила полицијата секако со дозвола на мајката. Со цел да ги наведе другите да внимаваат. 
Приказната на Дејвид како и интервјуто со неговата мајка, може да го погледнете на видеото. 
-Се вклучив во кампањата затоа што сакав нешто добро да се појави од ова. Ако можеме да спречиме барем едно семејство да не поминува низ истото- велит мајката на Дејвид. 
-Знам дека мојот син возел брзо тој ден, сакаше брзина но во исто време го сакаше и животот- додава. 
Погледете го видеото.

 
 
Видео снимката од камерата која била прикачена на кацигата на Дејвид Холмс, моторџијата кој почина  во јуни е објавена на интернер. 

loading...
Loading...