Мајки бараат снаи за своите синови на интернет

Loading...

Се повеќе мајки и нормално по некој татко, нетрпеливи поради „сингл“ статусот на своите синови, спасот го бараат на интернет страниците за запознавање каде ќе ја пронајдат вистинската девојка за него.
Поради големата побарувачка основани се неколку интернет страници на кои мајките бараат сродни души за своите ќерки или синови, а меѓу нив се „The J Mom“, „Duo“ и „Telugu Matrimony“.
На „J Mom“ се пријавени повеќе од 5.000 мајки под мотото „каде мајките спојуваат“, каде јавно ги споделуваат профилите на своите деца, а поголемиот дел од нив се од еврејско потекло.

– Спојувањето преку мајките на интернет е традиција и на модерната технологија, а корисниците најчесто се задоволни и позитивно изненадени од резултатите – изјавил директорот на страната „The J Mom“, Kevin Laland.Се повеќе мајки и нормално по некој татко, нетрпеливи поради „сингл“ статусот на своите синови, спасот го

loading...
Loading...